Kaldırımda duruyordu… Her şey saniyeler içinde oldu!

Bağcılar’da bir kadın alışveriş için markette girdiği sırada içinde çocuğu olan bebek arabasını kaldırıma bıraktı. Hareket eden bebek arabası yola devrildi. Bu sırada geri geri gelen sürücü, bebek arabasını son anda fark ederek durdu. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaldırımda duruyordu… Her şey saniyeler içinde oldu!

Olay Bağcılar Kirazlı Mahallesi’nde dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriyeli bir kadın, alışveriş için markete girerken 2,5 yaşındaki çocuğunun bulunduğu bebek arabasını marketin önündeki kaldırıma bıraktı.

Kaldırımda duruyordu... Her şey saniyeler içinde oldu

Kaldırımda duran bebek arabası bir anda hareket ederek geri geri gidip kaldırımdan yola devrildi. Bu sırada park etmek üzere kaldırım kenarına geri manevra yapan hafif ticari araç sürücüsü bebek arabasının yolda düştüğünü görerek son anda durdu. Aracın arka tekeri ile ezilmekten santimetrelerle kurtulan çocuğu gören annesi, çevredeki esnaf ve araç şoförü çocuğu bulunduğu yerden kaldırdı.

Kaldırımda duruyordu... Her şey saniyeler içinde oldu

Bebeğin yara almadığı olay, marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Market sahibi, “Bir müşteri geldi, ekmek ve su alacağını söyledi. Ben de arabanın düştüğünü gördüm. Geri gelen şoför, çocuğu gördü hemen durdu. Ben de hemen yardıma koştum. Çocukta bir şey yok” dedi.

Kaldırımda duruyordu... Her şey saniyeler içinde oldu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X