Kaldırımda yürürken ayakları ezildi!

İstanbul’da kontrolden çıkan bir İETT otobüsü kaldırımda yürüyen bir üniversite öğrencisinin ayaklarını ezdi.

Kaldırımda yürürken ayakları ezildi!

Gıyasettin T. yönetimindeki Kabataş-Gültepe seferini yapan İETT otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaya kaldırımına çıkarak, arkadaşlarıyla Mimar Sinan Üniversitesi’nin Fındıklı Yerleşkesi’ne yürüyen öğrenci Emine Büyükbaş’ın (19) ayaklarının üzerinden geçti.

Yaralanarak yere düşen genç kızın arkadaşları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Arkadaşları ve bir öğretim üyesi, genç kızın ellerinden tutup destek oldu.

Arkadaşları genç kızın telefonu ile annesini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Büyükbaş, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ekiplerce polis merkezine götürülen otobüs şoförü Gıyasettin T.’nin ise ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Gıyasettin T., yaptığı ilk açıklamada, “Sağ şeritteki koyu renkli otomobil sıkıştırınca kaldırımın üstündeki bayanı ezmek zorunda kaldım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X