Kaldırımlar yenileniyor

Osmangazi Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçedeki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, bir yandan da bordür ve tretuvar çalışmaları ile ilçe genelindeki kaldırımları yeniliyor.

Kaldırımlar yenileniyor

İbrahimpaşa, Hocaalizade ve Nalbantoğlu Mahalleleri’nde başlatılan çalışmalar kapsamında 3 cadde ve 8 sokakta bulunan kaldırımlar, toplam 5 bin 240 metrekarelik bordür ve tretuvar kaplaması ile yenilenerek temiz ve kaliteli bir görünüm kazandı.

Bölgedeki çalışmaları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Eski Bursa olarak tabir edilen İbrahimpaşa, Naltantoğlu ve Hocaalizade Mahalleleri’nde kaldırımların yenilenmesi için çalışma başlattık. Bölgedeki kaldırımlarda zamanın etkisiyle yer yer çökmeler ve kırılmalar meydana gelmiş. Yürüttüğümüz çalışmalarla kaldırımları sağlam, estetik ve kullanışlı bir hale getirirken, araçların kaldırımlara park ederek vatandaşların yürümesini engellememesi adına da gerekli düzenlemeleri yapıyoruz.  Bu çalışma ile birlikte eskiyen kaldırımları vatandaşlarımız için daha güvenli hale getirdik. Bölgedeki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra diğer mahallelerdeki kaldırımları da yenileyeceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X