Kaldırın kafanızı

Başkan Ali Ay, uçakta önünden geçen teknik heyete ve oyuncularına moral verdi… Havaalanına takımdan önce gelen ve direkt uçağa binen Başkan Ali Ay, uçağın arka kapısını açtırmadı. Ay, tüm takım önünden geçerken “Kaldırın kafanızı. Başınız önde olmasın.

Kaldırın kafanızı

Antalyaspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olarak küme düşme hattındaki Çaykur Rizespor ile arasındaki puan farkının 5’e inmesini önleyemeyen Bursaspor’da moraller çok bozuk. Akdeniz’de skor 1-1’iken 3 net pozisyondan yararlanamayan yeşil beyazlı oyunculara Başkan Ali Ay moral verdi. Antalya Havaalanı’na takımdan erken gelen ve direkt uçağa binen Başkan Ali Ay ve yanındaki yönetim kurulu üyeleri, uçağın kaptanından ve hava limanı yetkililerinden arka kapının açılmamasını istedi.

ŞANSIMIZ YOK

 

Otobüslerle aprondaki uçağa gelen yeşil beyazlı oyuncular arka kapı açık olmadığı için uçağa ön kapıdan binmek zorunda kaldılar. Ön kapıda herkesi karşılayan Başkan Ali Ay, özellikle 2 net pozisyondan yararlanamayan Kubilay Kanatsızkuş’a büyük moral verdi. Başkan önünden geçen her oyuncuya, “Kaldırın kafanızı. Başınız önde olmasın. İyi oynadınız. Evet çok kaçırdık, bir kısmetsizlik var gidiyor. Kubilay oğlum, şansın yokmuş. Biz sana inanıyoruz. Kaldır kafanı bakayım. Gençlerbirliği karşılaşmasında atarsın” diyerek oyuncuları tek tek motive etmeye çalıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X