Kale tesisleri için 10 milyon TL’lik proje

Orhangazi’de Kale (Seyir Terası) olarak bilinen bölgenin ilçe sakinlerine kazandırılması için sosyal tesis inşa edilmesine ilişkin çalışmalar devam ediyor. Bölgeye 10 milyon TL’lik yatırım yapılacak.

Kale tesisleri için 10 milyon TL’lik proje

NEVZAT OKUMUŞ

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Burfaş tarafından projesi hazırlanan Kale Eğitim ve Sosyal Tesisleri’nin inşaatına başlanabilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında Orhangazi’ye gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Yahya Güngör ve Burfaş Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve teknik personel ile Kale bölgesinde incelemelerde bulundu. Burfaş Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, Kale bölgesinin Orhangazi’nin en güzel bölgelerinden biri olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak bir proje hazırladıklarını söyledi. Projenin bir an önce hayata geçirilmesini istediklerini ifade eden Gümüşsoy, projenin 10 milyon TL’lik bir yatırım olduğunu kaydetti. 

BÖLGEYE HİZMET EDECEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yaşama geçirilecek olan projenin sadece Orhangazililere değil, dışarıdan ve bölgeden gelecek binlerce insana da hizmet edeceğini anlattı. Çağlayan, projenin bir bütünlük içereceğini, Kale bölgesinin projenin ötesinde ağaçlandırmalarının yapılması ve mesire alanlarının oluşturulması ile büyük bir cazibe merkezi olmasını hedeflediklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X