Kaleci değil panter

Geçen sezon Milli Takıma kadar yükselmesine rağmen Mert Günok’un gelmesinden sonra yedeğe düşen ve formanın yüzünü unutan Harun Tekin 116 gün sonra Timsah’ın kalesini gole kapattı.

Kaleci değil panter

Fenerbahçe’yle boş tribünler önünde oynanan maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Bursaspor’da performansıyla öne çıkan isim kaleci Harun Tekin oldu. Sarı lacivertli oyunculara adeta tek başına direnen ve alınan puanda başrol oynayan tecrübeli file bekçisi kendisine güvenenleri utandırmadı. Geçen sezon tam 34 maça çıkan Harun, bu sezon Mert Günok’un transfer edilmesinden sonra yedek kulübesine mahkum olmuştu. İlk 12 hafta hiç forma giyemeyen 26 yaşındaki kaleci 13.haftadaki Kayserispor maçında görev almış ancak vasat bir görüntü çizmişti.

TAM 116 GÜN SONRA

O maçın ardından formayı yine Mert’e veren Harun, yedek kalmasına rağmen iyi çalışmasının karşılığını aldı. Mert Günok’un tepki çeken performansının ardından 7 hafta sonra Gençlerbirliği karşısında yine formayı alan tecrübeli file bekçisi Başkent’teki 2-0’lık mağlubiyete rağmen yine takımın en iyisiydi. Fenerbahçe mücadelesi ise Bursaspor’daki Harun gerçeğinin birkez daha gözler önüne serdi. Yeşil beyazlılar, 0-0 sona eren karşılaşmayla birlikte 116 gün sonra bir maçta kalesini gole kapattı.

YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN

Ligde en son 10. haftada oynanan ve Bursaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan Sivasspor müsabakasında gol yemeyen Timsah, 11 maçtır kalesinde gol görüyordu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Harun ‘Güzel bir maçtı ama seyirci olmayınca bizim için dezavantaj oldu. Bu maçı alacağımıza inanıyorduk ama golü bulamadık. Elimden geldiğince iyi performans sergilemeye çalışıyorum. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Bu maçta öyle oldu. Benim için oynamak sürpriz olmadı. Geçen hafta da zaten oynamıştım’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X