Kale’nin reklam kampanyasına ödül

Kale’nin ücretsiz montaj kampanyası için hazırlanan ilanlar, “Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri”nde, “En İyi Gazete Reklam Kampanyası” ödülüne layık görüldü.

Kale’nin reklam kampanyasına ödül

Kale Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre, Hürriyet Gazetesi’nin 2003’ten bu yana düzenlediği, reklamda yaratıcılığı destekleyen ve teşvik eden “Kırmızı Ödülleri” sahiplerini buldu. Bu yıl 12.’si düzenlenen “Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri”nde, reklam sektörünün en yaratıcı ajansları ve reklamlar ödüllendirildi.

 

“Basında En İyi Gazete Reklam Kampanyası” kategorisinde değerlendirilen, Modiki Reklam Ajansı’nın “Kale ücretsiz montaj kampanyası” için hazırladığı ilanlar 6 başarı belgesi almaya hak kazandı.

 

Modiki’nin “Ücretsiz montaj Kale Banyo’da” başlığıyla sunduğu 6 ayrı ilanda, banyo mobilyasından kabine, vitrifiyeden armatüre tüm ürünlerin montajının ücretsiz yapıldığı vurgulanıyor. Kale’nin banyo ürünleri, söz konusu ilanlarda; özellikle montaj yapılırken kullanılan tornavida, vida, matkap, ölçme şeridi, İngiliz anahtarı gibi iş aletlerine benzetilerek sunuluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X