Kaleyi kapatamıyoruz

Ligin en çok gol yiyen takımlarından biri olan Bursaspor’un boş geçtiği hafta yok.

Kaleyi kapatamıyoruz

Spor Toto Süper Lig’de ilk 5 haftada 4 mağlubiyet, 1 galibiyet alan Bursaspor’da karamsarlık hakim. Alınan skorlarla birlikte ortaya konulan futbolunda ümit vermemesi eleştirileri de beraberinde getiriyor. Timsah bu ilk 5 haftalık süreçte maçların son bölümlerinde büyük sıkıntı yaşadı. Bursaspor şuana kadar kalesinde gördüğü 8 golün 6’sını ikinci yarılarda yedi. Karşılaşmaların son 15-20 dakikalık bölümü ise Bursaspor için adeta işkence gibi geçiyor. 

TAKIM SAVUNMASI SIKINTILI

Fileleri 8 kez sarsılan Timsah, ligin en çok gol yiyen takımlarından biri konumunda. Ligde Mersin İdmanyurdu 14, Eskişehirspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor 10, Bursaspor ve Sivasspor ise 8 gol yedi. Takım savunmasında ciddi sıkıntılar yaşayan yeşil beyazlılar’da kaleci Mert Günok’ta eleştirilen isimlerinden başında geliyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın ilerleyen haftalarda bu soruna nasıl çare bulacağı merak ediliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X