Kaleyi kapatamıyoruz

Geride kalan 7 haftada 12 kez fileleri sarsılan yeşil beyazlılar, sadece Akhisarspor maçında gol yemedi.

Kaleyi kapatamıyoruz

Süper Lig’de 7 hafta geride kalırken, Bursaspor sadece 1 karşılaşmada gol yemedi. Geçen sezon savunmada yaşadığı ciddi sıkıntılar üzerine bu bölgede ciddi bir yeniliğe giden yeşil beyazlılar, sadece 3-0 kazandığı Akhisarspor maçında kalesini gole kapatabildi. Bu mücadelede de kaleci Harun Tekin, Olcan Adın ve Sissoko’nun mutlak pozisyonlarında gol izni vermeyen isimdi.

HER MAÇ SIKINTI

7 hafta sonunda kalesinde 12 gol gören Timsah, ilk hafta Başakşehir’e Elia’nın golüyle mağlup olmuştu. 2. haftada Alanyaspor’u 3-2 ile geçmesine rağmen Mbilla ve Vagner Love’u durduramayan yeşil beyazlılar, Beşiktaş’a ise Tosic ve Atiba’nın golleriyle boyun eğmişti. 5.haftada Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanında 4-0’lık skor üstünlüğünü elde ettikten sonra kalesinde 2 gol gören Timsah, Galatasaray karşısında ise Feghouli ve Tolga Ciğerci’yi durduramamıştı.

TAKIM SAVUNMASINDA SIKINTI VAR!

Son olarak Kayserispor maçında sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan Bursaspor’da defans oyuncularının performansından ziyade takım savunmasında sıkıntılar yaşanması dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle kanatlardaki Kembo ve Delarge’nin savunma oyuncularına hemen hemen hiç yardıma gelmemesi yeşil beyazlıları ciddi bir şekilde etkiliyor. Böyle bir tabloya rağmen özellikle Titi ve Ekong performanslarıyla beğeni topluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X