Kaliteli günler yaklaşıyor

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi iş birliğiyle yürütülen ‘Bursa Kalite ve Başarı Sempozyumu’ için geri sayım başladı.

Kaliteli günler yaklaşıyor

Konuyla ilgili dün BUSİAD Evi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günay Baylan, ’13’üncü Kalite ve Başarı Sempozyumu’ ve ‘Bursa Kalite Ödül Töreni 2014’ün 17-18 Nisan’da gerçekleştirileceğini söyledi. 

Bursa Kalite Ödülü’ne bu yıl iki özel sektör, iki de kamu kurumunun aday olduğunu ifade eden Baylan, ”Kendilerine başarılar diliyor, bu başarılarının tüm ülkeye örnek olmasını temenni ediyorum” dedi. 

KalDer Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay da, teması ‘mükemmelliğe yolculuk’ olarak belirlenen sempozyumun Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi (UÜ), Uludağ İhracatçılar Birlikleri (UİB) ve AIESEC Bursa Şubesinin destekleriyle organize ettiklerini bildirdi. Elbay, Bürosit, Yazaki, UÜ Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu ve Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ödül sürecinde saha ziyaretine kalan kurum ve kuruluşlar olduğunu açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X