‘Kalite’li işbirliği

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, KalDer Bursa Şubesi yönetimini ziyaret ederek, kalite süreçlerine ve gelecekte yapılacak işbirliklerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

‘Kalite’li işbirliği

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, kurumların altyapı ve teknolojik yatırımları kadar verilen hizmet kalitesinin de önemli olduğunu belirtti. CLK Uludağ Elektrik’in bu anlamda da kendisini sürekli yenilediğini dile getiren Aytac, “KalDer Bursa Şubesi ile yapacağımız işbirliği ile kalite süreçleri ve mükemmellik yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

KalDer Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay da, “Bizim amacımız, şirketlerin vizyonlarındaki sürekliliği sağlamak. Böylece kurumlardaki üst yönetim değişse bile yerleşen sistemle kurumun işleyişinde herhangi bir sorun yaşanmıyor. Ali Erman Aytac’a kurumları adına attıkları bu güzel adım için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X