Kaliteyi arttırmalı

Rol aldıkları diziler yurtdışına pazarlanan ünlü oyuncular Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Engin Altan Düzyatan, başarının devamı için sektöre yatırım yapılması gerektiği görüşünde birleşiyor.

Kaliteyi arttırmalı

DÜNYA DUYGULARIMIZA KAYITSIZ KALMADI

Bir Arap kanalına konuşan Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Engin Altan Düzyatan, rol aldıkları dizilerin bir çok ülkede ilgiyle izlenmesinden duydukları mutluluğu dile getirdiler. Türk oyuncuların işlerindeki başarısına dikkat çeken Bergüzar Korel, “Bizim Türkiye’de yaptığımız şey; bütün duyguları çok samimi bir şekilde insanlara yansıtmak olduğu için dünya da buna fazla kayıtsız kalamadı” dedi.

DİZİ ALDIĞIMIZ ÜLKELER ŞİMDİ BİZİ İZLİYOR

Başarının devam etmesi için sektöre yatırım yapılması gerektiğini savunan Halit Ergenç, ‘Bunun için de görev biz oyunculara, yazarlara, yapımcılara ve tabii kanallara da düşüyor’ dedi. Yıllar önce Türkiye’nin Brezilya dizileri aldığını hatırlatan Engin Altan Düzyatan ise ”Şimdi biz Brezilya’ya, Endonezya’ya, Şili’ye dizi satıyoruz. Ortadoğu’nun en büyük sektörü biziz gerçekten’dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X