Kalk ayağa Timsahım!

Krizlerle boğuşan Bursaspor, şampiyonluk yarışındaki Başakşehir karşısında moral arıyor. Son 4 maçından sadece 1 galibiyet çıkaran yeşil beyazlılar, Tunahan Akdoğan önderliğinde zoru başarmak istiyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki mücadele 15.00’de b

Kalk ayağa Timsahım!

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda istediği sonuçlara imza atamayan Bursaspor, bugün şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir’in konuğu olacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda 15.00’de başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.

Ligde oynadığı son 4 maçında 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alan yeşil beyazlılar, güçlü rakibinden puan veya puanlar alarak biraz olsun moral bulmak istiyor.

11 NASIL OLACAK?

Hamza Hamzaoğlu’nun görevden alınmasının ardından yeşil beyazlılarda takımı bugün sahaya U-21 takımı antrenörü Tunahan Akdoğan çıkaracak. Genç teknik adamın sahaya nasıl bir 11 süreceği ise tam bir merak konusu. Tunahan Hoca’nın bazı isimler için radikal kararlar alabileceği belirtiliyor. Abdullah Avcı yönetiminde ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’den alan Başakşehir’de ise zirveden kopmamayı hedefliyor.

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün İstanbul’da Başakşehir’le oynayacağı maçın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

**

Üstünlük Timsah’ta

Bursaspor ve Başakşehir bugün oynayacakları maçla birlikte Süper Lig’de 20. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 19 müsabakada yeşil beyazlılar, 7 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 6 mücadele Başakşehir’in üstünlüğü ile sonuçlandı. 6 karşılaşmada ise taraflar yenişemedi.

**

Kendi evlerinde etkililer

Abdullah Avcı yönetiminde oldukça başarılı bir dönem geçiren Başakşehir, Süper Lig’de sahasında oynadığı son 14 maçta rakiplerine boyun eğmedi. İstanbul temsilcisi bu maçlarda 10 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. 14 maçlık periyotta rakip filelere 34 gol gönderen turuncu lacivertli ekip, kalesinde ise 12 gol gördü.

**

Joshua John kadroda yok

Bursaspor’da sezonu kapatan Bilal Kısa, Furkan Özçal, Serdar Kurtuluş ve Emre Taşdemir’in dışında sakatlığı süren Josua John bugünkü mücadelede yer almayacak. John, Akhisar Belediyespor’la oynanan kupa maçında sakatlık yaşamış ve ayağına 12 dikiş atılmıştı.

STAT: Fatih Terim

SAAT: 15.00

HAKEMLER:  Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Olguncan

EKSİK: Hakan Özmert

EKSİKLER: Emre, Serdar, Furkan, John, Bilal

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 20 TL

15.00 beIN SPORTS 2


M.BAŞAKŞEHİR

1 Volkan Babacan

33 Uğur Uçar

2 Yalçın Ayhan

6 Epureanu

11 Eren Albayrak

21 Mahmut Tekdemir

5 Emre Belezoğlu

7 Edin Visca

8 Mario da Costa

9 Mehmet Batdal

17 Cengiz Ünder

BURSASPOR

1 Harun Tekin

25 Boban Jovic

66 Tomas Sivok

4 İsmail Konuk

23 Aziz Eraltay

7 Merter Yüce

6 Şamil Çinaz

28 Del Valle

10 Pablo Batalla

70 Mert Örnek

88 Deniz Yılmaz

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X