‘Kalkınma için ortak akıla vurgu yapıyoruz’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tarım ve hayvancılık kenti olan ilçede, bu alanlarda ticaret yapanların önünü açmanın sorumluluğunu taşıdıklarını söyledi.

‘Kalkınma için ortak akıla vurgu yapıyoruz’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ticaret Borsası yeni Başkanı Ali Altıntaş’ı ziyaret etti. 

Mustafakemalpaşa’nın kalkınması için her zaman ortak akıla vurgu yaptıklarını ifade eden Kurtulan, “Mustafakemalpaşa’yı her alanda bir üst seviyeye taşımak için sorunlara her zaman müşterek çözüm arayışı içinde olmamız gerekiyor. Bunun için kurumlar arası güçlü bir iletişimin kurulması büyük önem taşıyor. Borsalar da bulundukları bölgenin öncü dinamik gücüdür. Belediye olarak yapacağımız projelerde, uzun yıllardır Mustafakemalpaşa’nın ekonomik hayatına yön veren kurumların başında gelen Ticaret Borsası’nın katkılarını bekliyoruz. ‘Mustafakemalpaşa’ya daha iyi nasıl hizmet edebiliriz’ paralelinde çalışarak, ekonomik ve ticari hayatı canlandıracak her atılımda Ticaret Borsası’nın yanındayız” dedi.

YENİ UFUKLAR AÇACAĞIZ

Ticaret Borsası Başkanı Ali Altıntaş ise belediye ile yakın işbirliği içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Mustafakemalpaşa’ya yeni ufuklar açmanın gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden Altıntaş, “Kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket edersek, Mustafakemalpaşa’ya gelecek yatırımlar ve yatırımcılar konusunda büyük yol kat edeceğimize inanıyorum. Üreticimizin alın teri ve emeği her şeyin üzerindedir. Ticaret Borsası olarak daha güçlü bir Mustafakemalpaşa için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya hazırız” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X