‘Kalsak da düşsek de hiçbir yere gitmiyorum!’

Başkan Ay, ‘Trabzonspor maçından çok ümitliyim. Herkes gelsin takıma destek versin. Ligde kalsak da düşsek de görevimin başında olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’ diye konuştu.

‘Kalsak da düşsek de hiçbir yere gitmiyorum!’

Cevdet ALTINEL

Bursa’da nefesler tutuldu. Gözler Trabzonspor maçına çevrilirken, Bursaspor Başkanı Ali Ay takıma inancını, ‘Ligde kalacağız, buna yürekten inanıyorum’ diyerek dile getirdi. 

Kısa bir öz eleştiri yapan Başkan Ali Ay, yeşil beyazlıların neden bu durumda bulunduğu ile ilgili olarak, ‘Hamza hocayı göndermekte hata yaptık. İkinci hatamız 27 puana güvenmemiz oldu. Ben ligin 2. yarısında en az 15 puan toplarız diyordum. Ama maalesef beni yanılttılar. İnanılacak gibi bir durum değil. Bursalı teknik adamlara görev verdik. Onlardan da istediğimiz verimi alamadık’ dedi. 

DİK DURMA ZAMANI

‘Evet bizim hatalarımız oldu’ diyen Başkan Ay, ‘Ama tek suçlu biz değiliz. Tüm camianın ders çıkarması gereken şeyler var. Ama şu saate bunu konuşup tartışmanın kimseye bir faydası yok. Zaman dik durma zamanı. Çok mücadele ettim. Elbet bize de şans gülecek. Cumartesi tüm Bursalı iş adamlarını, spor ve siyaset dünyasını Trabzon’a davet ediyorum. Gelsinler takıma destek versinler. Bu takım benim, onun takımı değil, Bursa’nın, hepimizin takımı’ ifadelerini kullandı.

TRABZON’DA YÜZÜMÜZ GÜLECEK

Futbolcularla birlikte Ordu’ya gideceğini de belirten Ali Ay, ‘Takımı Gançev ve Mustafa Er’e emanet ettik. Hava değişikliğinin oyuncular açısından iyi geleceğini düşündük. Onlarda kendi aralarında toplantılar yapıyor. Trabzon’da bu çocukların yüzümüzü güldüreceğine yürekten inanıyorum. Ben kesinlikle ligde kalacağımıza düşünüyorum’ diye konuştu. 

‘Kötü bir durum karşısında tavrınız ne olur’ sorusuna ise başkan  Ay, ‘Ligde kalsa da düşse de ben görevimin başında olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’ şeklinde yanıt verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X