Kamalak: Çözüm barışı sağlamaktır

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ‘Çözüm gerek içeride gerekse de dışarıda barışı sağlamaktır. Hem ülkemizde hem bölgemizde hem de dünyamızda muhtaç olduğumuz en önemli şey barıştır’ dedi.

Kamalak: Çözüm barışı sağlamaktır

Kamalak, 27 Nisan’da terör saldırısının yaşandığı bölgede gazetecilere yaptığı açıklamada, bu olaydan dolayı Bursa’ya ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. 

Terörle mücadeleye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kamalak, ‘Maalesef her gün şehit haberleriyle yatıyor, şehit haberleriyle uyanıyoruz. Tüm şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmetler diliyorum. Bugün yine sanıyorum 4 şehidimiz var. Mekanları cennet olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Emin olun şaşmıyoruz çünkü terör bir bakıma davul ve zurnayla, bağıra bağıra geliyordu. 

3-4 yıldan beri terörün hazırlık yaptığını cümle alem biliyordu. İlçe teşkilatımız, terör vergi topluyor diyordu. Terör örgütü yol kesiyor, silah depoluyor, bunu görmeyen yoktu. Uyarı üstüne uyarı yapıyorduk. ‘Hem terörist diyorsunuz hem müzakereden bahsediyorsunuz, teröristlerle müzakere değil mücadele edilir’ diyorduk, dinletemedik’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X