Kamera görüntülerini izleyince suçunu kabul etti

Bursa’da 21 yaşındaki Hakan Tarla, bir iş yerinin çelik kasasından çaldığı 41 bin liralık ziynet eşyasını bir kuyumcuya satarken gözaltına alındı. Suçlamayı inkar Tarla, hırsızlık anındaki güvenlik kamerası görüntülerini izleyince kabul etmek zorunda kald

Kamera görüntülerini izleyince suçunu kabul etti

Merkez Nilüfer ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi’nde geçen hafta meydana gelen olayda, sabaha karşı bir restoranta giren hırsız, açtığı çelik kasada poşet içersindeki 41 bin lira tutarında altın ve 2 bin lira parayı alarak kaçtı. Hırsızlık, işyeri sahibinin sabah gelmesiyle ortaya çıktı. Gelen polis ekipleri, aldığı parmak izleri ve güvenlik kamerası görüntülerinden,  hırsızlığı bu suçtan kaydı bulunan Hakan Tarla’nın gerçekleştirdiğini belirledi.

ALTINLARI KUYUMCUYA SATARKEN GÖZALTINA ALINDI

Nilüfer Suç Önleme ve Hırsızlık Bürosu Amirliği ekipleri, Hakan Tarla’yı, çaldığı altınları Kapalı Çarşıda saterken yakaladı. Suçunu inkar eden Tarla, hırsızlık anında ki güveenlik kameralarını izleyince bu kez kabul etmek zorunda kaldı. Adliyeye çıkartılan Tarla, hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine kondu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X