Kamerunlu golcü Poyraz’a geliyor

Hedefini 3. Lig olarak belirleyen Recep Günay başkanlığındaki Mudanyaspor, Kamerunlu 28 yaşındaki Anicet Eyenga ile anlaştı.

Kamerunlu golcü Poyraz’a geliyor

ÖMER BİLİK

Teknik direktör sorununu çözen Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Mudanyaspor transferde dışa açıldı. Kırmızı yeşilliler, Kamerun’un milli futbolcusu 28 yaşındaki Anicet Eyenga ile söz kesti. Futbolcunun Türk menajeri Cengiz İbret ile temasa geçen kulüp Başkanı Recep Günay santrafor mevkii için düşündükleri 28 yaşında ve 1.91 boyundaki milli futbolcuyu Mudanya’ya getiriyor. Eyenga ile her konu da anlaşma sağlandığını belirten Başkan Günay, “Forvete çok güçlü bir isim arıyorduk. Son takımı Olympıque Safi’de ve Afrika kupası maçlarında da forma giyen golcü futbolcunun Mudanyaspor’a da büyük katkı sağlayacağına da inanıyorum” dedi.

DESTEK VERSİNLER YETER

Mudanyaspor’u başarıya taşıyacaklarına inandığı belirten Başkan Recep Günay, “Göreve gelirken Mudanyaspor’un başarısı için her şeyi yapacağımızı söylemiştik. Sözlerimizin arkasındayız Mudanyaspor taraftarı bize destek versin yeter. İnşallah bu yıl 3. Lig kapısını aralarız” dedi. 

Bu arada Anicet Eyenga’nın Türk menajeri Cengiz İbret, Kamerun milli takımı oyuncusu olan Eyenga ile Mudanyaspor arasında parasal bir sorunun olmadığını da belirterek Eyenga’nın bu hafta sonu Mudanya’ya gelerek takımı ile birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X