Kamp sonu turnuva

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, birlikte 3 günlük kamp yapan İstanbul ve Bursalı minik eskrimcilerin katıldığı dostluk turnuvasında dereceye giren sporculara madalya taktı.

Kamp sonu turnuva

Eskrim branşının her geçen gün geliştiği Bursa’da İstanbul ve Bursalı 30 eskrimci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Eskrim Salonunda 3 günlük kamp yaptı. İl Müdürlüğü’ne bağlı eskrim antrenörü Ayşe Bekiroğlu’nun öncülüğünde yapılan kamp çalışmalarını inceleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, kamp sonunda İstanbul bölgesi ve İl Müdürlüğüne bağlı minik sporcuların karşılaştığı dostluk turnuvasını izledi.

SÜREKLİ ÇALIŞMALISINIZ

Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş ile velilerin de izlediği turnuvaya katılan minik eskrimcilerle çalışmalar ve müsabakalarla ilgili sohbet eden İl Müdürü Süleyman Şahin, “Güzel bir turnuva ve kamp dönemi geçirdiniz. Çalışmalarınızı sürekli bir şekilde yapmalısınız. Bu işi severek yapacaksınız. Bu tür ikili kamplar çok önemli. Hem dostlukların pekişmesini sağlıyor hem de çocukların gelişimlerini üst düzeyde artırıyor” dedi.

Konuşmanın ardından İl Müdürü Şahin, Spor Şube Müdürü Altuntaş, antrenörler ve velilerle birlikte dostluk turnuvasında dereceye giren sporculara madalya taktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X