Kampanyaya faiz ayarı

Döviz kurlarındaki artışları son aylarda fiyatlarına yansıtmaya başlayan otomotiv firmaları, sıfır faizli kampanyalarının kapsamını daralttı.

Kampanyaya faiz ayarı

Türk otomotiv pazarında faaliyet gösteren bazı yerli ve yabancı firmaların kampanyalarından derlenen bilgilere göre, iç pazarda ocak-ağustos dönemindeki rekor büyümeden daha fazla pay alma hesapları yapan firmalar, çeşitli ödeme alternatifleri sunmaya devam ederken, eylül kampanyalarındaki ‘faiz ayarı’ dikkati çekti.

Döviz kurlarının da etkisiyle kayda değer oranda zamlanan otomobil ve hafif ticari araçlara sıfır faizli kredilerle sahip olabilme imkanının kapsamı iyice daralırken, sınırlı da olsa hafif ticari araçlarda sürdürülen sıfır faiz fırsatı, otomobillerde neredeyse kalmadı. 

Eylül kampanyalarında, ’48 aya varan vade’, ’15 aya kadar sıfır faiz’, ‘Yüzde 2 peşin alım indirimi’, ‘Bin TL hediye kasko’, ‘Yarısı peşin yarısı ayda 516 TL taksitle’, ‘5 bin TL’ye varan otomatik vites desteği’, ‘İlk taksiti aralık ayında ödeme’, ‘2 bin liraya varan takas indirimi’, ‘Şimdi al taksitlere Nisan 2016’da başla’ ve ‘sabit kur’ gibi fırsatlar sunuluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X