Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Kampçılar Uludağ’ı çöplüğe çevirmişler

Kış ve doğa turizminin önemli merkezlerinden Uludağ, çevre kirliği konusunda sınır tanımıyor.

Kış ve doğa turizminin önemli merkezlerinden Uludağ, çevre kirliği konusunda

Hafta sonu gökyüzü gözlemi için Uludağ’a çıkan bir grubun, doğal su havuzlarının bulunduğu Softaboğan Şelalesi yolu üzerinde kamp atmasının ardından bıraktığı çöpler görenleri şaşırttı. 

Uludağ’da bazı vurdum duymaz vatandaşların bu davranışı çevrecileri de isyan ettirdi. Hafta sonu başka bir bölgede kamp yapan ve erken saatlerde doğa yürüyüşü için yola çıkan Bursalı dağcı Orhan Topal, “Gürsu ilçesinden geldiklerini söyleyen 3-4 kişilik grubun kamp attığı yeri, sabah bu şekilde görünce gözlerime inanamadım” dedi. 

Herkesi doğaya karşı daha duyarlı olmak ve çevreyi herkesin ulaşamayacağı yerleri temiz tutma konusunda uyaran Orhan Topal’ın çektiği fotoğraf, sorumsuzların çevreye verdikleri zararı gözler önüne serdi.


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!