Kamu İhale Kurumu personel alacak…

Kamu İhale Kurumu’na (KİK), Kamu İhale Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı sonuçlarına göre üç gruptan toplam 20 (yirmi) kamu ihale uzman yardımcısı alınacağı ilan edildi.

Kamu İhale Kurumu personel alacak…

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre;

Başvurular 18  Ocak 2021 tarihinde başlayacak ve 29  Ocak 2021 tarihi  mesai  bitiminde sona  erecektir. Başvuruların mevcut pandemi nedeniyle elektronik olarak yapılması esas olup, adayların şahsen veya posta yoluyla yapacağı başvurular da kabul edilecektir.

Adayların sınava katılabilmek için Kurumun resmi internet sitesinde yer alan “Kamu İhale Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı” modülündeki“ Sınav Başvuru Formu”nu elektronik ortamda tam ve eksiksiz olarak doldurduktan sonra; elektronik olarak başvuracaklar, başvuru için istenen tüm belgeleri söz konusu modüle yüklemek suretiyle; şahsen veya posta yoluyla başvuracaklar ise, formun çıktısını imzalayarak yukarıda belirtilen belgelerle birlikte, “Kamu İhale Kurumu İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Mevlana Bulvarı (Konya Yolu) No:186 06520 Balgat/Ankara” adresine başvuruda bulunmak suretiyle başvurusunu tamamlamış olacaktır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X