Kamu yararı için Nilüfer’de çalışacaklar

Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile imzalanan protokolle “Kamuya yararlı işte çalıştırılma” cezası almış hükümlüler ve yükümlüler, ücretsiz olarak Nilüfer Belediyesi’nde çalıştırılacak.

Kamu yararı için Nilüfer’de çalışacaklar

Geçtiğimiz günlerde imzalanan protokolle hapishanelerdeki vatandaşlarımızın gereksinimlerine yerel yönetim olarak ilk kez el uzatan Nilüfer Belediyesi, hükümlü ve yükümlülerin, topluma kazandırılması amacıyla yeni bir protokole daha imza attı. 

Mahsus Mahal Derneği’yle imzaladıkları protokol sonucu hapishanelerde kalanların gereksinimlerine ilk kez bir yerel yönetim olarak Nilüfer Belediyesi’nin el uzattığını vurgulayan Başkan Mustafa Bozbey, “Bu protokol çerçevesinde, mahpusların mahrum kaldıkları alanlarda ihtiyaçlarını karşılayarak topluma kazandırılmasını hedeflemiştik. Şimdi bu çabamızı bir adım daha ileriye taşıyor, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile bir protokol imzalıyoruz. Protokol gereğince, bundan böyle, kamuya yararlı işte çalıştırılma cezası almış hükümlüler ve yükümlüler, kamu yararı için ücretsiz çalıştırılmak üzere Nilüfer Belediyesi Başkanlığı hizmetine verilecek. Böylelikle öncelikli olarak, hükümlü ve yükümlülerin, topluma kazandırılmasını amaçlıyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X