Kamyon garajındaki cinayete 2 tutuklama

Bir kişinin ölümü 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgada gözaltına alınan 6 kardeşten 2’si cezavine konuldu.

Kamyon garajındaki cinayete 2 tutuklama

Ankara Yolu’ndaki TIR ve kamyon garajında geçtiğimiz cuma günü iki grup, yükleme yapılırken bir kamyona sürtme sonucu tartıştı. Gruplar,  haftanın ilk günü tekrar kavgaya tutuşunca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Tabancayla göğsünden vurulan evli ve iki çocuk babası İbrahim Yaman (33) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurlatılamadı. Kanlı olayda darp ve kurşunlarla yaralanan 7 kişi de Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’nde tedavi edilmişti. 

Harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde yaptığı araştırmada çok sayıda boş kovan, muşta ve sopa ele geçirirken, çay ocağı işletmecisi Sinan Y. ile kardeşleri Erdal Y., Mesut Y., Ümit Y., Yusuf Y, ve C.Kenan Y, gözaltına alındı. Dün sabah saatlerinde Adliye sevk edilen zanlardan dördü serbest bıkarıkılırken, Erdal Y ile Sinan Y. tutuklandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X