Kamyonculara müjde

Seçim çalışmalarına İnegöl’de devam eden AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl 39 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Kamyonculara müjde

SADULLAH ORGAN

Ziyarette konuşan Milletvekili Şahin, önümüzdeki dönemde de  kamyoncuların sorunlarını giderme konusunda çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Şahin, ‘Taksi, minibüs, servis, otobüs kullanan şoförlere ÖTV’siz araç sahibi olma imkanı sağlanacak. Kamyoncularımızın eski araçlarını satıp yeni kamyon almalarında da bu uygulamadan yararlanması için başbakanımızla bu konuyu görüşüp, çözüme kavuşturmak için elimden geleni yapacağım. K Belgeleri ile alakalı düzenleme yapılacak. C2‘li araçlar, yani yurtdışın da taşıma yapan araçlar var. Bunların yurtiçinde çalışma yapmaması içinde bir görüşme yapacağım. Zorunlu trafik sigortası ücretlerinin aşağı düşmesi isteniyor. Bununla alakalı da elimden geleni yapacağım’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X