Kamyonet devrilmesin diye seferber oldular

İstanbul Kağıthane’de yokuşta kalan kamyonetin devrilmesini, itfaiye ekipleri ve vatandaşlar önledi.

Kamyonet devrilmesin diye seferber oldular

Talatpaşa Mahallesi Emek Sokağı’ndaki özel bir mobilya firmasına ait 34 HR 6450 plakalı kamyonet, sürücüsü Mutlu Dursun’un direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu geri kayarak bir inşaat alanını çevreleyen demir korkuluklara çaparak durabildi. Yük dengesi bozulduğu için sol ön tekeri havada kalan araçtan bir süre inemeyen sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

 

Kaza yaptığı yokuşta kalan kamyonetin devrilmemesi itfaiye ekipleri ve vatandaşlar adeta seferber oldu. Vatandaşlar ip bağlayarak ve kapılarından tutarak, itfaiye erleri ise ve yük binen bölümlerine takoz koyarak kamyoneti dengelemeye çalıştı.

 

İtfaiye erleri daha sonra kamyonetin sağ tarafına bağladıkları halatı vinç yardımıyla kaldırdı, vatandaşlar da sol tarafa bağladıkları ipleri çekerek yük dengesini sağladı. Sürücü bu sırada direksiyon başına geçerek aracını düzlüğe çıkarmaya çalıştı. Bir süre patinaj yapan araç, çevredekilerin arkadan itmesi sonucu yola çıktı.

 

Aracı bulunduğu yerden kurtarılan sürücü, itfaiye ekipleri ile çevredekilere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X