Kamyonet şoförü otomobile çarpmamak için kaza yaptı

Ağrı’da Taşlıçay Derecik göletinde çalışan bir kamyonet, Yassıkaya köyü yakınlarında seyir halindeyken karşı yönden hızla geldiği iddia edilen ve virajı alamayan bir otomobile çarpmamak için yol kenarına savruldu.

Kamyonet şoförü otomobile çarpmamak için kaza yaptı

Edinilen bilgiye göre, Taşlıçay Derecik göletinde çalışan ismi öğrenilemeyen 34 BT 8049 plakalı kamyonet şoförü, Aşağı Toklu Köyü’nden ilçeye hareket halindeyken Yassıkaya Köyü yakınlarında bulunan bir virajda karşı yönden gelen ve oldukça hızlı olduğu iddia edilen bir otomobile çarpmamak için yolun kenarından gitmeye çalıştı. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet şoförü savrularak yolun dışına çıktı. Yol kenarında bulunan su kanalına girmekten son anda kurtulan kamyonetin şoförü kazadan yara almadan kurtuldu.


Kazaya ilk olarak yoldan geçen vatandaşlar müdahale etti. Daha sonra aynı gölette çalışan kamyonet ve bir kepçe olay yerine gelerek kaza yapan kamyoneti bir saat süren çalışmanın ardından yolun kenarından çıkardı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşlar kaza yapmamak için yolun kenarına çıkan kamyonet şoförüne teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X