Kamyonetin kapısını çaldı! Şoke eden savunma

Antalya’da otobüs bekleyen Mehmet Ekin’in durağın yanına bıraktığı kamyonet kapısını çalan M.G (40),polis tarafından yakalandı. M.G., “Durakta sahipsiz gibi duruyordu. Ben de aldım” dedi.

Kamyonetin kapısını çaldı! Şoke eden savunma

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Vatan Bulvarı’nda, bu sabah saatlerinde akılalmaz bir olay meydana geldi. Kamyoneti için kapı satın alan Mehmet Ekin, evine gitmek üzere otobüs beklediği sırada durağın yanında yere bıraktığı kapının çalındığını fark etti. Ekin, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu.

KISA SÜREDE YAKALANDI

DHA’da yer alan habere göre ihbarın ardından harekete geçen polis, şüpheliyi aramaya başladı. Kısa süren araştırmanın ardından kapıyı alan kişinin, çöplerden katı atık toplayan M.G. (40) olduğu belirlendi. Kısa sürede yakalanan M.G., gözaltına alındı.

“OTOBÜS BEKLERKEN KAPIYI ÇALDILAR”

Suçlamaları kabul etmeyen M.G., “Baktım otobüs durağında sahipsiz gibi duruyordu. Ben de aldım” dedi. M.G., işlemleri için polis merkezine götürüldü. Kapısının bulunması üzerine sevinen Mehmet Ekin ise “Durakta otobüse binmek için beklerken kapım çalınmış. Hemen polisi aradım” dedi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X