Kamyonu kurtarıcıya çevirdiler

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, eski bir kamyonu yenileyerek kurtarma aracı ve taşıyıcı vinç haline dönüştüren ulaşım hizmetleri atölye çalışanlarını ödüllendirdi.

Kamyonu kurtarıcıya çevirdiler

Gerçekleştirdiği projelerle örnek olan Osmangazi Belediyesi’nde başarı mükafatsız kalmıyor. Şantiye sahasındaki eski bir kamyonu kurtarıcıya ve iş makinelerinin taşınabileceği bir taşıyıcıya dönüştüren ulaşım hizmetleri atölyesi çalışanları, Başkan Mustafa Dündar tarafından ödüllendirildi.

Osmangazi Belediyesi’nin Türkiye’nin en büyük belediyelerinden birisi olduğunu, bu büyüklüğün sadece fiziki sınırlarla değil, personel ve yapılan işlerle de öne çıktığını ifade eden Başkan Dündar, “Çok hünerli arkadaşlarımız var. Ulaşım hizmetlerinde çalışan arkadaşlarımız, eski bir kamyonu taşıyıcı, kurtarıcı araca dönüştürerek, elimizdeki imkanları daha verimli kullanmamızı sağladı. Arkadaşlarımızın yaptığı bu taşıyıcı ile hem bir ihtiyacımızı karşılamış olduk, hem de hem de atıl durumdaki malzemeyi yeniden değerlendirmiş olduk. Üstelik çok ucuz bir maliyetle” dedi.

Kaynak ustası Tuncay Kızgın, yaptıkları işin takdir görmesinin kendileri için en büyük mükafat olduğunu söyledi. Kızgın, “Belediyemize ait eski bir kamyonu bize sunulan imkanları kullanarak taşıyıcı vinç haline getirdik. Bu eser, lastikçisinden tamircisine kadar ekip çalışmasının bir ürünü. Bize destek olan ve başarımızı da ödüllendiren başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Oto elektrikçisi Yılmaz Coşkun da, “Bu araç, imkan verildiğinde atölyemizde neler yapabileceğimizi gösterdi oldu. Bizlere güvenip destek olan, başta başkanımız olmak üzere bütün yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X