Kan bağışçılarına Kızılay’dan ödül

Türk Kızılayı Mudanya Şubesi ilçede 2015 yılında kan bağışında bulunan kişileri plaket, altın, gümüş ve bronz madalyayla ödüllendirdi.

Kan bağışçılarına Kızılay’dan ödül

ÖMER BİLİK

 

Türk Kızılay’ı Mudanya Şubesi ve Bursa Kan Bağışı Merkezi ile ortaklaşa Kan Bağışçıları Ödül Töreni düzenlendi. Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende, 2015 yılında Mudanya’da 45 ünite kan veren 1 kişiye plaket, 35 ünite kan veren 4 kişiye altın, 25 ünite kan veren 8 kişiye gümüş ve 10 ünite kan veren 48 kişiye de bronz madalya ve madalya beratları verildi. 

SÜREKLİ BİR İHTİYAÇ

Dr. Nihat Çakır, “Türk Kızılayı sadece afetlerde değil, ihtiyacın olduğu her alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. 17 Bölge Kan Merkezi ve 64 Kan Bağışı Merkezi ile Güvenli Kan Temini Programı’nı başarıyla sürdürmektedir. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır, kimlere ne zaman gerektiği bilinmez. Hiçbir karşılık beklemeksizin hayat kurtaran gönüllü kan bağışçılarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer de, Türk Kızılayı’na verdikleri destekten dolayı kan bağışçılarına teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X