Kan davası cinayetinde şok gelişme!

Kars’tan Bursa’ya gelen iki kişi, iki yıl önce amcalarının cinayete kurban gitmesinden sorumlu tuttukları inşaat işçisini kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Soruşturmanın derinleşmesiyle, polis aynı aileden bir kişinin daha öldürülmesinin önlendiği belirtt

Kan davası cinayetinde şok gelişme!

Duaçınarı Mahallesi Akasya Sokak’ta oturan Fırat Bahçıvan (32) çalıştığı inşaata gitmek üzere dün sabah evinden çıktı. Yürümeye başlayan Fırat Bahçıvan, bir anda çapraz ateşe tutuldu. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden üç çocuk babası olay yerinden yaşamını yitirdi. Kanlı olayın ardından Ovaakça Jandarma Karakolu’na teslim olan D. Y. (15) ve Sedat Y. (18)’nin Kars’tan gelerek iki yıl önce amcalarının ölümünden sorumlu tuttuğu aileden intikam almak için cinayeti gerçekleştirdikleri iddia edildi. Polis olay yerinde yaptığı incelemede 17 adet boş kovan buldu.  

 

CİNAYETİ POLİS ÖNLEDİ

 

Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü  Cinayet Büro Amirliği ekipleri, D.Y. ve Sedat Y. ile birlikte Kars’tan iki kişinin daha geldiğini belirleyince operasyon başlattı. Operasyonda iki kişi tabancalarıyla birlikte yakalanmasıyla aynı aileden bir kişinin daha öldürülmesinin önlendiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X