Kan donduran ifadeler! ‘Annem bizi öldürür’

Çekişmeli bir boşanma sürecinde olan Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç’ın küçük kızı Elvin’in annesinin onu öldüreceğini söylediği video gündem oldu.

Kan donduran ifadeler! ‘Annem bizi öldürür’

Boşanma davaları çekişmeli bir şekilde süren eski milli futbolcu Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç hakkında ortaya çıkan iddialar kan dondurucu.

İddiaya göre eski milli futbolcu Aşık bir gün Yağmur Sarnıç evde yokken eşyalarını almaya gidiyor ve çocuklarının darp edildiğini görüyor. Bakıcı S.S. çocukları annesinin dövdüğünü söylüyor.

Kanal D’deki 2. Sayfa programına katılan Yağmur Sarnıç ise çocukları bakıcılarının dövdüğünü söyleyerek canlı yayında şöyle bir hikaye anlatıyor: “Bu olay yaşandığında ben evdeydim. Çocuklarımı 7/24 evde tutacak halim yok. Gittikleri yer sitenin güvenlikli kamerası olan oyun alanı. Ben o arada evdeyim, oğlumla ilgileniyorum. Bir yardımcı izinli olduğu için, diğer yardımcı kızları parka götürdü.

O götürdüğü yerin her yerinde kamera var. Ben çocuklarımı ipsiz sapsız kimsenin bilmediği bir yere göndermedim. Sitenin oyun alanı. Benim haberim olmadan zaten kimse dışarı çıkamaz… Emre Aşık artık benim eşim değil, o görüntüleri izleyince bakamıyor ya kendisi daha önce çocukları defalarca dövdü. Şu an orada rol yapıyor.”

‘ANNE BİZİ ÖLDÜRÜR’

Yağmur Sarnıç’ın bu iddiasının ardından Emre Aşık, sosyal medyada öyle bir video yayınlıyor ki küçük kızın söyledikleri izleyenleri şoke ediyor. Videoda 3 yaşındaki çocuk, babasına “Annemin yanına gitme seni öldürür” dediği anlar ve ”Anne bizi öldürür” sözleri gündeme bomba gibi düştü.
 

3-ckK1

Emre Aşık, eşyalarını almak için gittiği evde çocuklarını darp edilmiş şekilde görmenin ardından boşanmak üzere olduğu altı yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık’ın çocuklarını darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İddianamede yer alan fotoğraflarda; çocuklardan birinin sol gözünün üstünde kızarıklık, diğerinin alnında morarma ve kızarıklık olduğu görülüyor.

OKUL MÜDÜRÜNDEN KAN DONDURAN İFADE

Okula giden çocuklardan Elvin’in okul müdürü A.D. tanık ifadesinde söyledikleri ise kan dondurucu:

“E.A. altına kaçırmaya başladı. Eve gitmek istemiyordu. Bana, ‘Annem beni döver, bu kakalı kıyafetlerimi görmesin’ dedi. Çok agresif olmuştu, herkese zarar veriyordu. Annesine onu pedagoga götürmesini söyledim. Annesi bana, ‘Biz pedagogla mı büyüdük, dayak ile büyüdük.

Akşam eve gelince ona gerekeni yapacağım. O bir canavar, ben dövüyorum, söz dinlemezse siz de dövün. Baş edemezseniz geleyim. Tek benden çekiniyor’ diye karşılık verdi. Kendisine ‘Çocukları dövmeyin’ deyince de ‘Onu ben doğurdum, istediğimi yaparım’ dedi.”

Okul müdürü A.D., iddialarını sıralamaya devam etti: “E.A. bir gün okula tornavidayla geldi. ‘Bununla annemi ve kardeşlerimi öldüreceğim’ dedi. Vücudunda morluklar vardı. ‘Beni annem dövdü, ben öleceğim, cennete gideceğim. Allah’a annemi şikayet edeceğim’ dedi.”

Yağmur Aşık ise suçlamaları kabul etmedi. Bakıcı ile kızını eşyalarını çaldığı için işten attığını, okul müdürü E.A’nın ise Emre Aşık’a ilgi duyduğu için aleyhinde tanıklık yaptıklarını öne sürdü.

İddialar doğrultusunda Yağmur Aşık’ın 8 aydan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması istendi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X