Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Kanada ChatGPT hakkında soruşturma başlattı

Kanada Gizlilik Denetleme Ofisi, yapay zeka geliştirme şirketi OpenAI’ın yapay zeka robotu ChatGPT hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.

Kanada Gizlilik Denetleme Ofisi, yapay zeka geliştirme şirketi OpenAI'ın yapay

The Canadian Press’in haberine göre, Gizlilik Denetleme Ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre, ABD’li OpenAI şirketi hakkındaki soruşturma, “kişisel verilen izinsiz olarak toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesi” şikayetleri üzerine başlatıldı.

Soruşturmanın detaylarına ilişkin şu aşamada bilgi paylaşılmayacağı kaydedilen açıklamaya göre, soruşturmanın sonuç raporu kamuoyu ile paylaşılacak.

Kanada’da kişisel verilerin korunmasından sorumlu Denetçi Philippe Dufresne de açıklamasında, yapay zeka ve kişisel verilerin korunması üzerindeki etkilerinin en önemli öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayarak, hızlı hareket eden teknolojik gelişmelerin önünde kalmaları gerektiğini belirtti.


Avatar Seç KAPAT
Tarihi Frig Vadisi'nin uzantılarının yer aldığı Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yaz
Sıradaki Haber 3 bin yıllık tarihi Frigya, yaz sezonuna hazır