Kanadı kırık şahin tedavi altına alındı

Mustafakemalpaşa’da yaralı olarak bulunan, muayenesinde kanadında kırık tespit edilen şahin, Karacabey İlçesi’ndeki Celal Acar Yaban Hayatı Koruma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı. Tedavisinin bir ay sürmesi beklenen şahin, ardı

Kanadı kırık şahin tedavi altına alındı

Mustafakemalpaşa’ya bağlı Çavuşköy Mevkii’nde yaralı şahini görenler İlçe Orman İşletme Müdürlüğü’ne haber verdi. Belirtilen adrese gelen görevliler yaralı hayvanı, Karacabey İlçesi’nde bulunan Celal Acar Yaban Hayatı Koruma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirildi.

Burada yapılan kontrollerde avını yakalamak için hamle yaparken ağaç dallarına çarpan şahinin sağ kanadında kırıklar tespit edildi. Burada veteriner hekimler tarafından muayene edilen şahine her gün beslenmesi için tavuk veriliyor. Uzmanlar, yaklaşık 1 ay bakım altında tutulacak şahini sağlığına kavuşunca doğal ortamına salacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X