Kanal D’nin iddialı dizisinde büyük operasyon var!

Kanal D yeni dizisinin formatını değiştiriyor, büyük operasyon var!

Kanal D’nin iddialı dizisinde büyük operasyon var!

Pazartesi günleri geçen sezondan bu yana problemli olan Kanal D, Söz ve Çukur dizilerinin karşısına Koca Koca Yalanlar dizisini çıkartmıştı.

Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer ve Pelin Öztekin’in başrolündeki dizi inişli çıkışlı bir performans sergilemekte.

Ancak dizinin elde ettiği reytingler özellikle Çukur ve Söz’ün başlaması ile birlikte hiç de kanalı mutlu edecek şekilde değildi.

Kanal D’nin dizinin gününü değiştirmeyeceği ama içeriği ile oynayacağı ortaya çıktı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Kanal D’den öğrendiği bilgiyi okuyucuları ile paylaştı:

kocakoca-yalanlar3kadin-700x394.jpg

“Formatını değiştiriyoruz. Daha merak edilir, romantik komediye dönüşüyor. Kesik kesik skeç gibi olmayacak. Aradaki absürd montajları da yok edip, merak ettiren unsurlarla daha da dizi formatına girecek” dediler. Haydi bakalım. Gün değişikliği düşünülmüyor.

Bu sezonun iyi dizilerinden… Konusu ve oyuncularıyla farklı bir proje… En büyük handikapı, film gibi, dizi rüzgarının da kırılgan olması. Kiloyla senaryo yazılacak bir durumu yok. Benzer bir başka örnek ‘Ufak Tefek Cinayetler’… İnce işlemesi olan projeler.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X