Kanalboyu fırsat tepti

Grupta üst sıralara oynayan yeşil beyazlılar, 3’te 0 yapan Namıkkemalspor ile berabere kalarak zirvenin 5 puan uzağında kaldı.

Kanalboyu fırsat tepti

TOLGA ÖZTAŞ

U-17 Yaş Ligi Klasman 1. Grup’ta zirve hesapları yapan Kanalboyu Nilüferspor, 4. hafta maçında Namıkkemalspor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlılar maça hızlı başladı ve 20. dakikada Mücahit’in golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole Namıkkemalspor 36’da Oğuz ile karşılık verdi ve durum 1-1’e geldi. Mücadelenin kalan dakikalarında Kanalboyu Nilüferspor gol için yüklensede sonuca gidemedi ve 3 puan hedefledi maçtan 1 puanla ayrıldı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Ali Osman Ferik (***), Ferhat Durcan (**), Kadir Yılmaz (**)

GOLLER: Dk.20 Mücahit, Dk.36 Oğuz (Namıkkemal)

NAMIKKEMALSPOR: Erdem (**), Utku (**), Oktay (*), Burak (**), Hüseyin (**), Rıdvan (*), Emirhan (**), Emre (*), Oğuz (**), Gökhan (**), Enes (*)

KANALBOYU NİLÜFERSPOR: Burak Ceylan (**), Okay (**), Ömer (**), Osman (*), Eren (**), Emirhan (**), Mücahit (***), Barış (*), Umut (*), Bekir (**), Burak Üstünkaya (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X