Kanalboyu Nilüferspor geliyor

İki yıl önce lige alınmayınca tüm oyuncularını Gemlik Zeyinspor’a veren kırmızı siyahlılar bu yıl yeniden yola çıktı ve Samsun’da U-15 Yaş Ligi’nde ikinci olarak rakiplerine gözdağı verdi.

Kanalboyu Nilüferspor geliyor

TOLGA ÖZTAŞ

Çok uzun zaman önce Delphi Packard ile bayan futbolunun tozunu atan Bursa yeniden eski günlerine dönüyor. 2. Lig’de mücadele eden Vatan Halk Oyunları Gençlik ile 3. Lig temsilcimiz Gemlik Zeytin’in yanına Kanalboyu Nilüferspor da geldi. Kırmızı siyahlılar iki yıl önce 2. Lig’e katılmak istemiş ama son anda lige alınmamıştı. Bunun üzerine tüm sporcularını Gemlik Zeytinspor’a veren Kanalboyu Nilüferspor bu sezon liglere geri döndü. Kırmızı siyahlılarda Başkan Necmi Tayfur ve bayan takımından sorumlu yönetici Ali Bilgetay yeniden hayata dönen takımın başına Ali Osman Gümüş’ü getirdi. Gümüş’ün yardımcısı ise Songül Arık oldu.

Tesis istiyorlar

Antrenör Ali Osman Gümüş yönetiminde geçtiğimiz hafta düzenlenen U-15 Yaş Ligi Türkiye Şampiyonası’nda Samsun’da mücadele eden ve ikinci olan Kanalboyu Nilüferspor yeni sezonda ise Türkiye Bayanlar 3. Ligi’nde şampiyonluk savaşı verecek. OLAY Spor’a açıklamalarda bulunan Güneş, ‘Bu sezon tamamen Bursa’ya bayan futbolunun varolduğunu ispatlamak için sahaya çıkacağız. Daha önce şanssızlıklar yaşadık ancak yılmadık. Bayan futbolunun gelişmesi için herşeyi yapacağız. Tek bir isteğimiz var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe bizim kızlarımız için bize bir tesis yapsın’ dedi. Kaptan Fatmanur Açlan ise, ‘Genç ve istekli bir takımız. Yeni sezonda 3. Lig’in tozunu atmak istiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X