Kanatlara Ekoko

Piyasa değeri 3 milyon Euro olan 27 yaşındaki Fransız oyuncuyla kesin olarak anlaşmaya varıldığı belirtilirken, bonservis sorunun çözülmesi halinde birkaç gün içerisinde resmi imzalar atılacak.

Kanatlara Ekoko

Transferde arayışlarına devam eden Bursaspor, Volkan Şen’in boşluğunu dolduracak ismi Fransa’da buldu. Yeşil beyazlıların Fransız Jires Kembo Ekoko ile irtabata geçtiği öğrenildi. 27 yaşında olan ve her iki kanatta da görev yapan Ekoko geçen sezon Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Ain’de forma giydi. Fransız futbolcuyla anlaşmaya varan Bursaspor’un oyuncunun kulübüyle olan sorununu halletmesini bekliyor.

U-21’DE MİLLİ OLDU

Ekoko’nun Al-Ain kulübüyle olan mukavelesinde sözleşmesinin feshi için özel bir madde olduğu ve oyuncunun bu hakkını kullanacağı öğrenildi. Piyasa değeri 3 milyon Euro olan Ekoko, Fransa’da Rennes ve Katar’da El-Jaish gibi takımlarında formasını giydi. Fransa U-21 Milli Takımınında da 13 kez oynayan tecrübeli kanat oyuncusu geçen sezon Birleşik Arap Emirlikleri’nde normal sezonda 17 maçta 4 gol atıp, 1 asist yaptı.

RENNES’TE ŞOV YAPTI

AFC Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen Ekoko burada ise 7 maçta 2 kez fileleri havalandırdı. Fransız futbolcu ülkesinde ise kariyerinin en verimli dönemini yaşadı. Rennes formasıyla 139 maça çıkan ve 22 gol atıp, 9 asiste oynayan Ekoko, Katar’da ise 29 maçta rakip fileleri 6 kez havalandırmıştı. Bursaspor’un bu transferi birkaç gün içersinde sonuçlandırmak istediği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X