Kanka Polis Kütüphanesine Büyük İlgi

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Ağdacı İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa kurulacak olan Kanka Polis Ç…

Kanka Polis Kütüphanesine Büyük İlgi

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Ağdacı İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa kurulacak olan Kanka Polis Çocuk Kütüphanesine ilgi beklenenden büyük oldu. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından polis, vatandaş işbirliğini sağlayıcı faaliyetler aralıksız olarak devam ediyor. Ağdacı Köyü’nde bulunan Ağdacı Gaffar İlkokulu’nda kurulacak olan kütüphanede çocuk kitapları, çocuk dergileri ve benzer doneler ilköğretim okulu öğrencilerinin beğenisine sunulacak. Kanka Polis Çocuk Kütüphanesine vatandaşlar kitap, dergi ve benzeri doneleri hibe ederlerken, vatandaşlardan Kanka Polis Çocuk Kütüphanesine kitap, dergi ve benzeri doneleri hibe etmek isteyenlerin Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri veya Ağdacı İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevlileri ile irtibat kurmaları istendi. İlginin beklenenden büyük olduğunun öğrenildiği Kanka Polis Çocuk Kütüphanesinin ileri ki günlerde öğrencilerin yararlanmasına açılması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X