Kanlı asker eğlencesiyle ilgili 16 gözaltı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sona eren asker eğlencesiyle alakalı 16 kişi gözaltına alındı.

Kanlı asker eğlencesiyle ilgili 16 gözaltı

Edinilen bilgiye göre, Şipali Mahallesi’nde, cumartesi günü, Onur K. için arkadaşları asker eğlencesi tertipledi. Gece geç saatlerde, yaklaşık 50 kişinin bulunduğu eğlence sırasında aşırı alkolün etkisiyle gençler arasında tartışma çıktı. 

Tartışma kavgaya dönüşürken, Onur K.’nin babası 41 yaşındaki Ekrem K., 20 yaşındaki Adem Kacır, 49 yaşındaki Selami T. ve 18 yaşındaki M.D. çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken, Adem Kacır, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma, kavgaya karıştıkları iddia edilen M.K., T.K., S.K., A.A., İ.T., İ.B., H.K., S.S.Ş., M.A., B.B., A.A., S.A., F.S., B.Y., M.E. ve hastanede tedavisi süren M.D’yi gözaltına aldı.Jandarmadaki sorguları tamamlanan 15 kişi dün adliyeye sevk edildi. Şahısların adliyeye sevki sırasında jandarma ve emniyet geniş güvenlik tedbirialındı. Gençlerden birisinin yakını kadın adliye önünde baygınlık geçirdi.

HAYATINI KAYBEDEN GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, olayda hayatını kaybeden Adem Kacır, Mesudiye Yeni Cami’de kılınan cenaze namazını müteakip toprağa verildi. Belediye başkan yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit’in de katıldıkları cenazede namazında, gencin babası İnegöl Bayburtlular Derneği Başkanı İskender Kacır yakınlarının desteği ile ayakta durabildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X