Kanoya Büyükşehir damgası

Bursa ekibi, Türkiye birinciliklerine kano branşını da eklerken, Bolu’da gerçekleştirilen organizasyonda takım halinde zirveye çıktı..

Kanoya Büyükşehir damgası

Türkiye Kano Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Bolu Seben Gölü’nde yapılan Deniz Kanosu yarışlarında Büyükşehir Belediyespor takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. Antrenör Deniz Korkmaz ve Raif Kırmacı yönetimindeki Bursa ekibi, yarışlarda K1 büyük erkeklerde Adem Ergül ile kürsünün ilk basamağında yer alırken, K1 büyük bayanlarda Eslemnur Gezen ile ise ikinci sırada yer aldı.

ÖZYILDIRIM KUTLADI

K2 karışık yarışlarında ise Adem Egül-Tuğçe Taylak çifti ile Türkiye ikincisi olan Büyükşehir Belediyespor, yarışlara katılan 8 sporcusunun toplam derecesi ile takımlar sıralamasında Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Şube Sorumlusu ve aynı zamanda Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi  Hasan Özyıldırım, şampiyonluk kupasını kaldırmanın mutluluğunu yaşayan sporcuları tebrik eden ilk isim oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X