Kanser hakkında müthiş iddia

Kanser hastalığı bugün tüm dünyada başlıca ölüm nedenleri arasında yer alıyor. Bilim insanları bu hastalıkla mücadele için her geçen gün yeni tedavi yöntemleri, yeni ilaçlar geliştiriyor.

Kanser hakkında müthiş iddia

Olay TV Genel Yayın Müdürü İsmail Öztat, bugünkü Olay Gazetesi’nde yer alan köşe yazısında kanser konusunda çok ilginç bir iddia ortaya koyan ‘Kansersiz Dünya’ adlı kitaptan bahsediyor.

Öztat yazısında, henüz Türkçe’ye çevrilmemiş olan “World Without Cancer” adlı kitabın içeriği hakkında çok ilginç bilgiler veriyor.

B-17

 

G-7, dünya pazarının Sosyalist Devrimler yüzünden kısıtlan- ması nedeniyle en gelişmiş piyasa ekonomisine sahip devletlerin sermayele rinin geleceğine dair çözümler üretmek üzere bir araya gelmesi.

*

Ancak asıl konumuz B 17…

Aslında önemli bir iddiayı ilginç bulduğum için sizlerle paylaşmak istedim.

*

Bugünlerde dünyanın konuştuğu bir kitap var… “World Without Cancer” Türkçesi; “Kansersiz Dünya” nedense henüz Türkçe dahil birçok dile çevrilmemiş.

*

Dünyayı yöneten gizli güçleri rahatsız eden bu kitapta yazılanlara göre; aslında herkesin kanser hastalığı diye bildiği bir hastalık yokmuş…

Kanser, sadece B17 vitamininin eksikliğiymiş.

*

İlginç bir iddia değil mi…

Ayrıca bir örnek gösterilmiş; bir zamanlar denizciler, iskorbüt hastalığınayakalanıp ölüyorlarmış. Sonunda bu ölümlerin de C vitamini eksikliğinden kaynaklandığı gerçeği ortaya çıkmış.

*

Kanser hastalığının aslında kökü 2. Dünya Savaşı’na kadar dayandığı, te- davisinin ise para kazanmak için bir sanayi dalı haline getirildiği ileri sürülüyor.

*

Daha ilginç tarafı…

Kansere yakalanmamak için öneriler var;

 

►Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X