Kanser hastaları için moral gecesi

Bursa Kanser Derneği kuruluşunun birinci yılında Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle kanser hastalarına destek olmak, hastane çalışanlarına stresten uzak bir gün yaşatmak amacıyla moral gecesi düzenledi.

Kanser hastaları için moral gecesi

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’ndaki gecede yerel sanatçılar sahne alırken, folklor gösteriyle katılımcılar yaşadıklarını sıkıntıları bir günlüğüne de olsa unuttular. Gecenin sürprizini ise Türk Halk Müziği’nin ünlü ismi Bedia Akartürk yaptı. Bir süre sahneye çıkan ve sevilen türkülerini söyleyen Akartürk’ün sürprizi geceye katılanları fazlasıyla mutlu etti.

Gecede konuşan ve kanser hastalarıyla hastane çalışanlarına seslenen Onkoloji Hastanesi Başhekimi Oktay Çelik, “Değerli sanatçılarımızın katkıları ve Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile bu güzel organizasyon ile sizleri yaşadığınız sıkıntılardan bir nebze uzaklaştırarak yüzünüzde gülücükler açmasını hedefledik. Dernek yönetimi olarak “ Adını Dağlara Değil Gönlümüze Yazdık” diyoruz. Her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X