Kanser hastası kızı için geri adım attı!

2,5 yaşındaki kızının kemoterapi tedavi görmesini istemediği için hastane tarafından mahkemeye verilen Ceren Hindistan, tedavi için farklı bir hastaneye başvurdu.

Kanser hastası kızı için geri adım attı!

Oyuncu Ceren Hindistan’ın 2,5 yaşındaki kızı Arya’nın böbreğinde tümöre rastlanmıştı. Hastalığı tespit eden hastane ise hemen kemoterapiye başlanması gerektiğini belirtmiş ancak Ceren Hindistan çocuğu için tedaviyi reddetmişti.

DAVA AÇTILAR

Hastane yetkilileri kızı Arya’nın kemoterapi tedavisi görmesini istemeyen Hindistan’a dava açarak küçük çocuğun koruma altına alınmasını talep etti. Hastanenin ardından, Son 4 aydır çocuğuyla görüşmediğini iddia eden eski eş Ümit Aslan da Ceren Hindistan’a velayet davası açtı.

tgj.jpg

PİŞMAN OLDU

Günaydın’dan Okan Filizçay’ın haberine göre, olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ceren Hindistan, kemoterapi tedavisini reddettiği için pişman oldu. Oyuncu, kızının tedavisi için başka bir hastaneye başvurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X