Kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş’a Cumhurbaşkan’ı Erdoğan sahip çıktı

Gazeteci Ali Eyüpoğlu, kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş’a Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sahip çıktığını belirterek “Ameliyat masrafları için hastaneyi arayarak devreye girdi” dedi.

Kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş’a Cumhurbaşkan’ı Erdoğan sahip çıktı

Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş kalın bağırsağında başlayan kanserin karaciğerine sıçramasıyla yeniden tedavi görmeye başladı.

Nuray Hafiftaş’ı hasta yatağında ziyaret eden gazeteci Ali Eyüpoğlu, Söylemezsem Olmaz programında bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.

8577711.jpg

HASTANEYİ ARAYIP TALİMAT VERMİŞ 

Ali Eyüpoğlu, Bağ-kur’un Nuray Hafiftaş’ın hastane masraflarının bir kısmı karşıladığını belirterek “Nuray Hafiftaş Bağ-Kur emeklisi. tedavi giderlerinin bir kısmını Bağ-Kur karşılıyor. Ama bu tip özel hastanelerde ameliyatlarda birçok şey ciddi bir masraf istiyor. Hastalığının ilk kısmındaki giderleri Abdülkadir Aksu karşılamış. Sonrasında Sayın Cumhurbaşkanı, İbrahim Kalın vasıtasıyla hastaneyi aramış, demiş ki; Nuray Hafiftaş bizim hastamız. Şu anda devlet elinde” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X