Kanserden ölen liseli genç son yolculuğuna uğurlandı

Bursa’da bir yıldır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Emir Çıbık (16), son yolculuğuna uğurlandı. Fenerbahçe taraftarı olan Çıbık’ın tabutuna ise üzerinde ‘Emir’ yazan 4 numaralı Fenerbahçe forması bırakıldı.

Kanserden ölen liseli genç son yolculuğuna uğurlandı

Orhangazi ilçesinde, geçen yıl rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve doktorların kemik kanseri teşhisi koyduğu Emir Çıbık, bir yıldır tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde yaşamını yitiren Çıbık’ın ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Emir Çıbık’ın, Orhanbey Ortaokulu’ndan mezun olduktan sonra geçen yıl Orhangazi Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ne kayıt yaptırdığı ancak rahatsızlığı nedeniyle kaydını dondurduğu öğrenildi.

Emir Çıbık, Orhangazi ilçesindeki yeni mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Emir’in cenazesinde ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Fenerbahçe taraftarı olan Çıbık’ın tabutuna ise üzerinde ‘Emir’ yazan 4 numaralı Fenerbahçe forması bırakıldı.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X