Kanserle savaşa yürüdüler

Modacı Vural Gökçaylı’nın Kanserle Savaş Vakfı yararına düzenlendiği defilede podyum dünyasının ünlü güzelleri görev aldı.

Kanserle savaşa yürüdüler

EFSANELER AYNI PODYUMDA

İstanbul’daki Fransız Sarayı özel bir etkinliğe sahne oldu. Podyumun ünlü isimleri Çağla Şikel, Sema Şimşek, Yüksel Ak, Merve Büyüksaraç, Deniz Pulaş, Ebru Ürün ve Tuğba Karaca’nın aralarında bulunduğu 15 manken, modacı Vural Gökçaylı’nın Kanserle Savaş Vakfı yararına düzenlendiği defilede boy gösterdi.

Gökçaylı’nın Miami’den sonra İstanbul’da görücüye çıkardığı yeni koleksiyon defilesinden elde edilen gelir, kanserli çocukların tedavisine bağışlandı. 

YENİ PROJELERLE GELİYOR

Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı defilenin baş mankeni olan Çağla Şikel, Alişan’la birlikte yaptıkları televizyon programına ara verir vermez yeni projeler için kolları sıvayacağını belirtti. 

Bu yaz tatilden çok farklı işlere zaman ayıracak olan Şikel,’Bir film ya da dizi olabilir. Ancak şu an netleşen bir proje yok’ dedi. 

Şikel, televizyon programının önümüzdeki yıl da devam edeceğinin altını çizdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X