Kantinler denetlendi

Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, toplum sağlığının korunması amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında ilçedeki okullarda faaliyette gösteren kantinleri kontrol edildi.

Kantinler denetlendi

OSMAN GÜNEŞ

 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın da katıldığı kontrollerde kantinlerdeki gıda ürünlerinin çocukların sağlıklı gelişimine uygunluğu ve genel hijyen kuralları denetlendi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurguladı. Işık, “Öğrencilerimizin sağlıksız beslenmeden kaynaklanacak olumsuzluklara maruz kalmasının önüne geçmek amacıyla yaptığımız bu denetimlerden iyi sonuçlar almış olmaktan mutluyuz. Denetimlerimizde çocuklarımızın sağlığını tehdit edecek uygunsuzluklarla karşılaşmadık. Sağlıklı nesiller yetiştirilmesi açısından, okul yönetimlerimiz ve kantin işletmecilerimizi bu duyarlılıkları dolayısıyla tebrik ediyor, hassasiyetlerinin devamını diliyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X