Kapıcıoğlu İnşaat’tan doğan bir dünya markası: Dünyagöz Hastaneler Grubu

Uzmanlaştığı hizmet alanı ve kapasitesiyle sadece Türkiye’de değil, dünyada da en büyük ve kapsamlı “branş” hastanesi olma özelliğine sahip olan Dünyagöz Hastaneler Grubu, her yıl 107 farklı ülkeden 50 bin yabancı hastaya verdiği hizmetle sağlık turizmind

Kapıcıoğlu İnşaat’tan doğan bir dünya markası: Dünyagöz Hastaneler Grubu

Yurtdışında sürdürdüğü yeni yatırımlarıyla ülke içindeki hizmet kalitesini ve markasını uluslararası noktalara taşıyan Dünyagöz Hastanesi’ni ve Dünyagöz Hastanesi’nin kuruluş hikâyesini başlatan Kapıcıoğlu İnşaat’ı, Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun ve Kapıcıoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Eray Kapıcıoğlu ile konuştuk. 

Yaklaşık yirmi sene önce Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ülkemize branş hastaneciliği kültürünü kazandıran Dünyagöz Hastanesi son yıllarda gerçekleştirdiği başarılı ameliyatların yanı sıra yurtdışında yaptığı yeni yatırım ve akademik işbirlikleriyle global marka olma yolunda güçlü adımlarla ilerliyor. Yurt içinde ve yurtdışında gerçekleştirdiği yatırımlarla her geçen gün marka değerini daha da yukarılara taşıyan Dünyagöz Hastanesi’nin kuruluş hikâyesinde Kapıcıoğlu İnşaat’ında büyük bir yeri olduğunu belirten Dünyagöz Hastaneler Grubu ve Kapıcıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, iki büyük markanın ortak hikâyesini ve hedeflerini anlattı. 

“2 ayrı markanın ortak başarı hikâyesi”

Yaklaşık 27 yıldır Türkiye’nin önemli sağlık tesislerinin inşasını gerçekleştiren Kapıcıoğlu İnşaat, ilk hizmet noktası olan Etiler de dâhil olmak üzere tüm Dünyagöz Hastanesi yapılarını da hayata geçiriyor.  İki ayrı markanın da ortak bir başarı hikâyesine sahip olduğunu söyleyen Eray Kapıcıoğlu, bu başarı hikâyesindeki ilk rolün Kapıcıoğlu İnşaat’a ait olduğunu belirtiyor. Kapıcıoğlu İnşaat olarak sektördeki faaliyetlerine 1985 yılında başladıklarını anlatan Kapıcıoğlu, “Kapıcıoğlu İnşaat olarak kendimizi kurulduğumuz günden bugüne hiçbir zaman sadece bir inşaat şirketi olarak konumlandırmadık. Yaptığımız her işte önce memnuniyet ve uzun vadeli ilişkiler dedik. Ve bu vizyonla 27 yıldır Türkiye’nin en önemli sağlık tesisleri başta olmak üzere, tarihi yapılarımızın restorasyonlarından; konut, ofis ve otopark projelerine kadar yaşamın akıp gittiği her alanı güvenle yapılandırdık ve yapılandırmaya devam ediyoruz. Tabi ibu yapılara Dünyagöz Hastanesi’nin yurt içinde ve yurtdışında bulunan tüm hastaneleri de dahil ” dedi. 

“1 milyon hastaya tam 11 dilde hizmet veriyoruz”

Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak Türk tıbbının çok uluslu markası olmayı başardıklarını ifade eden Eray Kapıcıoğlu “Dünyagöz bugün, dünyanın 107 farklı ülkesinden yılda yaklaşık 50 bin hastaya hizmet veriyor. Sahip olduğumuz teknolojinin yanı sıra, Türkiye’nin en yetkin ve deneyimli doktor kadrolarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişilik medikal kadromuzla, yılda 1 milyon hastaya 240 farklı tedavi yöntemiyle tam 11 farklı dilde hizmet veriyoruz. Bu ise bizi dünyanın en büyük ve kapsamlı “branş” hastanesi yapıyor” dedi. 

İstanbul’dan dünyaya açılan global bir marka

Dünyagöz Hastanesi’nin kuruluşunda önemli sağlık tesislerini inşa eden Kapıcıoğlu İnşaat’ın önemli bir paya sahip olduğunu söyleyen Eray Kapıcıoğlu “Sağlık tesisi inşasında deneyimim olduğu için 1995 yılında içlerinde profesörlerin de bulunduğu çok değerli göz doktorları bana gelerek “bir göz hastanesi yapalım” dediler.  Ciddi bir fizibilite çıkardık. Türkiye’de bütün branşların ayrı olduğu, her branşın içinde gerekli teknolojinin bulunduğu bir göz hastanesi olmadığını gördük. Ve 1995’in Haziran ayında karar verip, 8,5 milyon dolar yatırım yaparak 1996’nın Mart’ında Dünyagöz Etiler’i hizmete açtık. Şimdi ise Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak Türkiye’de İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmit, Samsun, Erzincan, Tekirdağ, Sakarya ve Adana olmak üzere 10 ayrı şehirde 17 hastane, dünyada ise Almanya, Gürcistan ve İngiltere olmak üzere 3 ülkede 4 hastanemizle faaliyet gösteriyoruz” dedi.

10 yeni hastane 350 milyon yatırım

2016 yılında da Dünyagöz Hastaneler Grubu ve Kapıcıoğlu İnşaat olarak büyük projelere imza atmayı planladıklarını söyleyen Eray Kapıcıoğlu, “ Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak ikisi Bakü ve Amsterdam’da olmak üzere 10 yeni göz hastanesi için 350 milyon yatırım yaptık” dedi. Hastane inşasının yanı sıra konut yatırımlarına da devam ettiklerini belirten Kapıcıoğlu, “Maltepe’de 10 dönüm arazi üzerine 290 rezidans daire inşa edeceğiz. Denize 400 metre mesafede olan Sahilada projemizin ilk satışlarına ise haftaya başlayacağız” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X