Kapıdaki tehlike

Bursaspor, Balazs Dzsudzsak’a 14 Temmuz’a kadar 1,4 milyon Euro ödeme yapmak zorunda.

Kapıdaki tehlike

Macar yıldızın alacakları yatırılmadığı takdirde serbest kalma durumu var. Ali Ay yönetimi, pazartesi günü ödemeleri yapıp, krizi ortadan kaldırmak ve Dzsudzsak’ın satışından iyi bir gelir elde etmek istiyor. 

Bursaspor’da satış listesinin ilk sırasında yer alan Balazs Dzsudzsak’la ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. EURO 2016’da gösterdiği performans sonrası menajerlerin adeta yeşil beyazlı kulübün kapısını aşırdırdığı tecrübeli futbolcu için Ali Ay yönetimi de beklemede. Macar yıldızı iyi bir paraya satarak kulübü rahatlatmak isteyen yeşil beyazlı yönetim, şuan ise başka bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. 

PARASI ÖDENECEK

Bursaspor’dan yaklaşık 1 milyon 400 bin Euro alacağı bulunan Macar oyuncuya 14 Temmuz’a kadar bu para ödenmek zorunda. Bu paranın ödenmemesi durumunda ise Balazs Dzduzsak’ın serbest kalma ihtimali var. Yaşanan bu gelişmeye anında  müdahale etmek isteyen Başkan Ali Ay’ın pazartesi günü ödemeyi yapacağı ve krizi ortadan kaldıracağı belirtildi. 

O DA BEKLİYOR

Geçen sezon takımın en maliyetli isimlerinden biri olan Balazs Dzsudzsak’ın da 14 Temmuz tarihini beklediği ve menajerine bu yönde talimat verdiği öğrenildi. Daha önce Almanya ve İspanya’dan talipleri olduğu belirtilen Dzsudzsak’ı Amerikan’dan da bir kulübün ciddi bir şekilde istediği ve Bursaspor’a en iyi teklifi yapabileceği konuşuluyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X